De zorg verandert

Per 1 januari 2015 zijn er grote veranderingen in de zorg. Het jaar 2015 geldt daarbij als overgangsjaar.

Komt u hierdoor als ME-patiënt in de problemen? Laat het ons weten!

Hieronder een aantal linken met meer informatie over de veranderingen en wat dat voor u persoonlijk kan betekenen.

Algemene Informatie

me zorg verandert
langdurige zorg
overheidscampagne

Persoonlijke Informatie

indicatieorgaan
informatie overheid

PGB informatie

sociale verzekeringsbank
eigen bijdrage
belangenorganisatie

• "Zelfs op AIDS rust niet zo'n groot taboe als op ME."

• "Begin met havermoutpap in de ochtend, dit doe ik al jaren en bevalt goed. Verder merk ik zelf dat ik niet goed reageer op cafeïne en suiker dus daar houd ik veel rekening mee. Alcohol drink ik helemaal niet, daar herstelt mijn lichaam heel slecht van."

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over ME?

me vereniging lidmaatschap